Robert den expert

Wij kopen goud, oude juwelen, munten en diamanten

Robert Den Expert taxeert uw juwelen -alle juwelen- gratis en geeft daarop advies over hoe het beste traject af te leggen om het maximum rendement uit de juwelen te halen.

Let wel, dit houdt ook in dat bv de parelsnoer waar alle glans vanaf is, geen waarde meer blijkt te hebben. Dat het gouden uurwerk van bv een B-merk met het kleine wijzerplaatje enkel nog smeltwaarde blijkt te hebben. Reden is dat dit type uurwerken -indien geen A-merk- geen tweedehands markt kent. Jonge mensen kopen vandaag liever grote wijzerplaten!

Een voordeel is dan weer wel dat de goudwaarde zoveel hoger ligt dan ten tijde van de aankoop. Dat alles kan teleurstellend zijn, maar misschien bent u zoals ik en weet u liever wat realistisch is. In elk geval loopt u een stuk wijzer buiten, met de wetenschap welke stukken nog waarde hebben en hoeveel.

Al veel families/ ouders/ grootouders, zelfs uit heel Europa zijn bij me langs geweest om de waarde van hun juwelen te kennen zodat in een nalatenschap geen kind minder bedeeld hoeft te worden.

Misschien overweegt u wel een aankoop maar wilt u weten of u wel de juiste prijs betaalt?

Tip: Probeer uw verzekeringsmakelaar ervan te overtuigen om een aantal van uw juwelen onder te brengen in de inboedel van uw woning.

Prijs

Actuele koers (ververs de pagina)

Prijs (aan-of verkoop) wordt bepaald mbt het aangeboden gewicht. Koers varieert doorheen de dag.

Gold 24kt

Price per gram

€70.8

Gold 18kt

Price per gram

€47.08

Gold 22kt

Price per gram

€58.41

Gold 14kt

Price per gram

€34.34

Wilt u goud of sieraden verkopen?

Stuur ons een bericht

U belt Robert den expert op het nummer (0032) 03.2269393 en maakt een afspraak (enkel op weekdagen) om in Antwerpen uw juwelen geheel vrijblijvend te laten taxeren.

Contacteer ons